Bάσεις 2017: Τι πρέπει να προσέξετε στο Μηχανογραφικό

Λήγει την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 η διορία για την κατάθεση των μηχανογραφικών. Από ότι φαίνεται τα μαθηματικά «καταποντίζουν» τις βάσεις και στις σχολές του 2ου και του 5ου πεδίου.  Η πτωτική πορεία των βάσεων στο πεδίο αυτό από ότι φαίνεται παραμένει και μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των ειδικών μαθημάτων, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν στις 10 Ιουλίου. Έτσι μάλλον οι υποψήφιοι του 2ου επιστημονικού πεδίου των Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, πεδίο στο οποίο ανήκουν αρκετές στρατιωτικές σχολές φέτος είναι μάλλον οι πιο τυχεροί των πανελλαδικών εξετάσεων…Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι έχουν τώρα μια καλύτερη εικόνα για το που θα κινηθούν οι βάσεις.

Όλα πρέπει να γνωρίζετε για τις στρατιωτικές Σχολές ΕΔΩ. 


Σημειώνεται ότι, στο μηχανογραφικό οι υποψήφιοι φοιτητές καλούνται να βάλουν κατά σειρά προτεραιότητας τις σχολές τις οποίες επιθυμούν να φοιτήσουν. 

Διαβάστε επίσης : Βάσεις – Στρατιωτικές Σχολές 2017: Το Μηχανογραφικό και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ακόμα αξίζει να τονίσουμε ότι το myschool, το ενιαίο πληροφοριακό σύστημα του ΥΠΠΕΘ, θα ενημερωθεί με τους γραπτούς βαθμούς των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017, την εβδομάδα 10-14/7/2017, προκειμένου να εκτυπωθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής των υποψηφίων. Το  my school ΕΔΩ.

Aκόμα, η ενημέρωση θα περιλαμβάνει τους βαθμούς για τις περιοχές Λέσβο και Χίο, καθώς και το σύνολο των βαθμών ειδικών μαθημάτων.
  Ποιες σχολές «ανεβαίνουν» και ποιες «πέφτουν» στο newsit.gr