Βίντεο – φόρος τιμής στην XVI Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού – ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο – φόρος τιμής στη XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ» έκανε το γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο περιλαμβάνει δραστηριότητες της Μεραρχίας με πολύ ενδιαφέρουσα μουσική υπόκρουση.

Ποια είναι η XVI Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού

Η XVI Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού, έχει ως περιοχή ευθύνης μια ευαίσθητη ακριτική περιοχή με μοναδικά επιχειρησιακά χαρακτηριστικά τα τρία ποτάμια Έβρου, Άρδα και Ερυθροπόταμου.

Η θέση της Μεραρχίας, σε συνδυασμό με τη γεωστρατηγική σημασία της Θράκης, καθιστούν τον ρόλο και την αποστολή της πρωταρχικής σπουδαιότητας και σημασίας.

Τη Μεραρχία συγκροτούν Σχηματισμοί και Μονάδες, με πλούσια ιστορία και προσφορά σε όλους τους αγώνες του έθνους. Για την ανάδειξη αυτής της ιστορίας και των ηρώων της.

Οι Σχηματισμοί και οι Μονάδες διαθέτουν σύγχρονα οπλικά συστήματα, με δυνατότητα να μάχονται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, με υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο, το οποίο είναι αποτέλεσμα της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλλει το προσωπικό, το οποίο εργάζεται με φιλότιμο και μεράκι, αποτελώντας το σημαντικότερο παράγοντα και την κινητήριο δύναμη κάθε προσπάθειας της Μεραρχίας.

Το βίντεο φόρος -τιμής στην XVI Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού: