Βράβευση Προσωπικού της Μεραρχίας Υποστήριξης – Όλα τα Ονόματα

Σε βράβευση του προσωπικού της προχώρησε η Μεραρχίας Υποστήριξης η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάδειξης βέλτιστων και εξαιρετικών πρακτικών και συμπεριφορών, που συμβάλλουν στην υλοποίηση του οράματος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στην έδρα της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ). Τα βραβεία απένειμε ο Διοικητής της Μεραρχίας, Υποστράτηγος Γρηγόριςο Γρηγοριάδης, σε τρεις οδηγούς της Μεραρχίας, που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους, στην ενάσκηση των καθηκόντων τους. Τα κριτήρια επιλογής ήταν:

– Ο αριθμός των χιλιομέτρων που έχουν διανύσει σε βάθος χρόνου, σε συνδυασμό με τη δυσκολία και την επικινδυνότητα των δρομολογίων.

– Η μη εμπλοκή σε ατύχημα.
– Η λειτουργικότητα, εμφάνιση και συντήρηση των οχημάτων για τα οποία είναι υπεύθυνοι.

Βραβεύθηκαν:

– Ο ΕΜΘ Αρχιλοχίας (ΕΜ) Τσιομπανάκης Αναστάσιος, του 786 Τάγματος Μεταφορών (ετήσιος μέσος όρος διανυθέντων χιλιομέτρων 25.100).
– Ο ΕΜΘ Αρχιλοχίας (ΕΜ) Παπαδημητρίου Δημήτριος του 786 Τάγματος Μεταφορών (ετήσιος μέσος όρος διανυθέντων χιλιομέτρων 20.017).
– Ο ΕΜΘ Αρχιλοχίας (ΕΜ) Παυλίδης Αδάμ, του 786 Λόχου Γενικών Μεταφορών (ετήσιος μέσος όρος διανυθέντων χιλιομέτρων 19.662).

Oι φωτογραφίες από την βράβευση: