Champions League: «Βασίλισσα» της Μαδρίτης! «Βασίλισσα» της Ευρώπης η ατσαλένια Ρεάλ!

 Η «βασίλισσα» αυτή δεν ήταν… χρυσή αλλά «ατσαλένια»! Αντεξε στην παράταση και είχε για ήρωα τον Ρονάλντο που αν και εξαφανισμένος σε όλο το ματς, αυτός πέτυχε το πέναλτι του τίτλου σε έναν πραγματικά συγκλονιστικό, αντρικό τελικό.
Και βοήθησε πολύ η ομάδα του «Τσόλο» για αυτό το αντρικό προφίλ του αγώνα. Η σκληρή Ατλέτικο -no pasaran- Μαδρίτης… Ναι όντως, εμπόδισε τη Ρεάλ πολύ να περάσει στην επικίνδυνη δική της ζώνη, αλλά στα πέναλτι σκόνταψε στο δοκάρι του Χουανφράν κι έχασε κι αυτή τη φορά τον τίτλο. Oμως, πρέπει να επισημανθεί ότι η Ρεάλ πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ ήταν σε θέση οφσάιντ ο Ράμος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε αυτό που ήθελε στο πρώτο ημίχρονο. Σκόραρε σχετικά γρήγορα και έπειτα περίμενε την συμπολίτισσα της να της δώσει χώρο.

Στα πρώτα λεπτά η Ατλέτικο έμοιαζε να προσπαθεί ν’ ανακόψει τη φόρα της πραγματικά ορμητικής Ρεάλ. Ομως, τελικά η “βασίλισσα” προηγήθηκε στο 15′, χάρις στο γκολ του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος όμως ήταν εκτεθειμένος. Ο Κρόος εκτέλεσε φάουλ από τ’ αριστερά, ο Μπέιλ έκανε την πρώτη κεφαλιά, γύρισε την μπάλα στον Ράμος που σκόραρε με προβολή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ