«Δαγκωτό» Χρυσή Αυγή, πολλοί αστυνομικοί – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Για μία ακόμη φορά η ψήφος  αστυνομικών υπέρ της Χρυσής Αυγής ήταν “δαγκωτή”.

Όπως γράφει στο Newsit ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου “σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, σε 18 εκλογικά τμήματα στα οποία υπάρχουν ειδικοί κατάλογοι όπου αναγράφονται 2.800 αστυνομικοί, η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε το μέσο όρο των ποσοστών της, λαμβάνοντας από 16,7% έως και 22%. 

Τα εκλογικά αυτά τμήματα είναι στους Αμπελόκηπους, την Καισαριανή, στην περιοχή του Ζωγράφου και στα Ιλίσια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γειτονικά εκλογικά τμήματα όπου δεν ψήφιζαν αστυνομικοί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν ξεπερνούσαν το 9%, κάτι που σημαίνει πως όπου ψήφιζαν αστυνομικοί τα ποσοστά του ακροδεξιού μορφώματος διπλασιάζονταν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα ποσοστά δείχνουν πως παρά το θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τις ιδιαίτερες σχέσεις της Χρυσής Αυγής με μερίδα των αστυνομικών, αλλά και τις συλλήψεις για αυτό το λόγο, οι αστυνομικοί εξακολουθούν να προτιμουν και να στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή. 

Σε αντίστοιχα εκλογικά τμήματα που ψηφίζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τα νέα δεν είναι πιο ευχάριστα. Και εκεί όπου ψηφίζουν οι αξιωματικοί από το αρχηγείο της Λεωφόρου Κατεχάκη τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής φτάνουν μέχρι και το 15%”.



Διαβάστε ακόμη:

Εκλέγονται Συναδινός – Επιτήδειος με την Χρυσή Αυγή