Εισβολή Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΘΑ: «Απασφάλισε» η αντιπολίτευση

«Απασφάλισαν» κατά της κυβέρνησης τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την σημερινή εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 
 
«Η σημερινή νέα εισβολή του Ρουβίκωνα μέσα στο Πεντάγωνο είναι βέβαιο ότι θα διδάσκεται στο μέλλον ως η επιτομή του εξευτελισμού μιας Κυβέρνησης. Το να απευθύνουμε νέα έκκληση για τα αυτονόητα, δεν έχει πλέον κανένα νόημα», αναφέρει η καυστική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. 

«Μετά τη Βουλή και τις πρεσβείες, σήμερα μπούκαραν και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Άντε και στο Μαξίμου για καφέ με τον κ. Τσίπρα»,είναι το δηκτικό σχόλιο του Ποταμιού

Το γεγονός ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν «αναίμακτα» την «ακτιβιστική» τους ενέργεια σε έναν από τους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους καυτηριάζει το ΠΑΣΟΚ: 

«Πώς δικαιολογεί αυτό το γεγονός ο κ. ΥΕΘΑ; Ευθύνονται πάλι τα στελέχη και οι στρατευμένοι πολίτες οι οποίοι παλεύουν με τις επιπτώσεις των παραλήψεων της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην Δυτική Αττική και την Σύμη ή ο επικεφαλής του Υπουργείου που θρηνεί για την τραγωδία των Ελλήνων πολιτών από τον Καναδά; Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρέχει ασυλία σ’ αυτές τις ομάδες;», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.