Εκλογές ΝΔ: Ο Τζιτζικώστας και οι στρατιωτικοί!

Στην εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ θα υπάρξουν και πολλοί στρατιωτικοί που θα “ρίξουν ψήφο”. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας φαίνεται ότι αυτό θέλει να το εκμεταλλευθεί. Ποχθές είχαμε τη δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου ,ο οποίος καλούσε τους στρατιωτικούς να στηρίξουν Τζιτζικώστα. Και σήμερα ο ίδιος ο υποψήφιος έκανε δήλωση για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη δήλωσή του αναφέρει:
Σήμερα που η ορθόδοξη Χριστιανοσύνη γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου, τιμούμε με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη και θαυμασμό, τους υπερασπιστές των ιδανικών της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας, που έπεσαν στα πεδία των μαχών και υψώνονται σε σύμβολα γνήσιου πατριωτισμού και αυτοθυσίας. 
 
Σε ένα σύνθετο γεωπολιτικό περιβάλλον, όπου οι ισορροπίες διαταράσσονται και οι ανακατατάξεις στην ευρύτερη περιοχή μας διαδέχονται η μία την άλλη, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας συμβάλουν ουσιαστικά στην προώθηση της συνεργασίας και της ευημερίας των κρατών και των λαών και αποβλέπουν στην ειρήνη και στην παγίωση της δημοκρατίας, της σταθερότητας της ασφάλειας. 
 
Γιατί Δημοκρατία χωρίς Ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει. 
 
Ας παραδειγματιστούμε από το πνεύμα της θυσίας, της ελευθερίας και της αρετής τους, ενδυναμώνοντας το εθνικό μας φρόνημα και αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες με όπλα την Τόλμη, την Ελπίδα και την Δύναμη.
 
Τους χρωστάμε πολλά, σε κάθε επίπεδο.