Embraer Legacy: Αναγκαστική προσγείωση με τον Ευ. Βενιζέλο!

Για λόγους έκτακτης ανάγκης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το κυβερνητικό αεροσκάφος Embraer, που μετέφερε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλο, από την Άγκυρα στο Μιλάνο

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευ. Βενιζέλος ταξίδευε από την Άγκυρα, όπου χθες παρέστη στην ορκωμοσία του νέου προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, προς το Μιλάνο για να συμμετάσχει στη διήμερη Άτυπη Συνάντηση (GYMNICH) των υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της ΕΕ.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της πτήσης εμφανίστηκε ρωγμή το τζάμι του πιλοτηρίου και ως εκ τούτου προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Αυτο ειναι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος Embraer Legacy- ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο κυβερνητικό αεροσκάφος πηγές του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ανέφεραν τα εξής:

Το αεροσκάφος παρουσίασε ρωγμή στο εξωτερικό τζάμι του δεξιού ανεξήνεμου στις 10:20 το πρωί, ενώ το αεροσκάφος πετούσε πάνω από τη Θάσο, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί πρόβλημα συμπίεσης. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης στις 10:39 π.μ.

Στη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε στις 11:54 το Embraer 209 για να μεταφέρει τον κ. Βενιζέλο στο Μιλάνο. Στο αεροσκάφος επέβαινε τεχνικό κλιμάκιο από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας, προκειμένου να προχωρήσει στην αντικατάσταση του τζαμιού.

Οι ίδιες πηγές παρατηρούσαν ότι τέτοια συμβάντα μπορούν να σημειωθούν σε οποιαδήποτε πτήση και δεν πρόκειται για ζήτημα συντήρησης του αεροσκάφους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκληση! Ως και τρεις φορές πάνω οι ώρες πτήσεις των VIP αεροσκαφών το 2013!!!

Τα vip αεροσκάφη μπορούν να περιμένουν στα υπόστεγα – Προέχουν άλλα

Κάποιοι «θα τη πληρώσουν» γιατί ο Σαμαράς… έμεινε αεροδρόμιο; Παρασκήνιο και υποκρισία