Έπεσε ελαφρύ αεροσκάφος στη Λάρισα – Ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό του

Πρώτη Δημοσίευση: 2017-07-26 22:56:50
Τελευταία Ενημέρωση: 2017-07-27 01:10:50


Σε εξέλιξη βρίσκονται έως αργά το βράδυ της Τετάρτης οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για τον Επισμηναγό της ΠΑ και τον ιδιώτη, τους δύο επιβαίνοντες του διθέσιου αεροσκάφους που χάθηκε απο τα ραντάρ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή των Δένδρων, Πλατανουλίων, φτάνοντας ως και τον Τύρναβο.Τελευταίες πληροφορίες απο το onlarissa αναφέρουν οτι στην περιοχή των Πλατανουλίων ήταν το τελευταίο στίγμα του μικρού διθέσιου αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας το οποίο κατάπεσε το βράδυ της Τετάρτης. Όπως αναφέρει η αστυνομία της Λάρισας το σήμα του μονοκινητηρίου αεροσκάφους δεν εντοπίζεται από τις 21.00, ενώ αναμενόταν να προσγειωθεί στις 20:55 στην Τερψιθέα Λάρισας.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Newsit.gr

Έρευνες στην περιοχή πραγματοποιούν η αστυνομία, η πυροσβεστική με 18 πυροσβέστες και 8 οχήματα, το ΕΚΑΒ, δύο Apache – τα οποία ήταν στην περιοχή – ενώ πληροφορίες αναφέρουν τις κύριες ερευνες τις διεξάγει ένα Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert το ένα απο τα δύο μέλη του πληρώματος του διθέσιου αεροσκάφους τύπου TL 20 ειναι εν ενεργεία Επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας.