Επιβράβευση Αριστείας και Εξαιρέτων Πράξεων σε 4 στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού

 Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ επέδωσε «Επιβράβευση Αριστείας – Εξαίρετων Πράξεων» σε τέσσερα (4) στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, διότι πέραν και άνω των προβλεπομένων υπηρεσιακών τους καθηκόντων και επιπλέον του προβλεπομένου ωραρίου, η απόδοση τους υπερέβη το καλώς εννοούμενο καθήκον.

Ειδικότερα, επιδόθηκε η «Επιβράβευση Αριστείας-Εξαίρετων Πράξεων» στους:





Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έχει καθιερώσει τα τελευταία έτη το θεσμό της επιβράβευσης και της ανάδειξης της αριστείας και των εξαίρετων πράξεων των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, ως ελάχιστη αναγνώριση στο πρόσωπό τους.

Με την ευρεία ανάδειξη των προτύπων επιδιώκεται η ηθική αμοιβή του εκάστοτε στελέχους, η καταξίωσή του πέραν του στενού επαγγελματικού του κύκλου στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, αλλά και η παροχή επιπλέον κινήτρων στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού για επιδίωξη της αριστείας και ανάδειξη των καινοτόμων ιδεών. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθιερώθηκε συμπληρωματικά προς τις ήδη υφιστάμενες διαδικασίες αξιολόγησης και επιβράβευσης και δεν περιορίζεται σε κατηγορίες στελεχών και σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο.