Επίσκεψη Ομπάμα – Μέτρα: Εντολή στην ΕΛ.ΑΣ για μηδενική ανοχή – Οδηγός επιβίωσης

 Όσοι θυμούνται την επίσκεψη του Μπιλ Κλίντον στην Αθήνα πριν από 17 χρόνια ακόμα κλαίνε για την ταλαιπωρία που πέρασαν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους ή στα μέσα μεταφοράς. Το ίδιο θα συμβεί και αυτή τη φορά και ενω είμαστε ακριβώς 24 ώρες πριν την άφιξη του αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα κινούμαστε ακόμα στο σκοτάδι για την ώρα άφιξης αλλά και για τις ώρες τις οποίες θα μετακινείται Τρίτη και Τετάρτη ο Ομπάμα στην πρωτεύουσα.

Όπως και να έχει το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο για δυο 24ωρα σε συγκεκριμένα σημεία. Αυτό που έχει γίνει γνωστό και θα εκδοθεί και επίσημη ανακοίνωση είναι ότι σε συγκεκριμένα σημεία θα απαγορευθούν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στο κέντρο. Δεν φαίνεται να επηρεάζονται η απογευματινή συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ομόνοια και η συγκέντρωση από συλλογικότητες στο Πολυτεχνείο.

Εντολή για μηδενική ανοχή στα έκτροπα

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι εντολές που έχουν οι αστυνομικοί που θα βρίσκονται στα σημεία των προγραμματιμσμένων συγκεντρώσεων είναι να επιδείξουν μηδενική ανοχή στα έκτροπα. Που σημαίνει ότι με την πρώτη πέτρα που τυχόν θα πέσει να καταστείλουν άμεσα τους ταραξίες διαδηλωτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Και στάσεις εργασίας

Εκτός όμως από την επίσκεψη Ομπάμα θα υπάρχουν στάσεις εργασίας στα μέσα σταθερής τροχιάς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ