Ευρώπη για φτύσιμο! Μια παρέα σε Βερολίνο και Βρυξέλλες μετρά πνιγμένους στο Αιγαίο

Ευρώπη για φτύσιμο! Μόνο αυτό αξίζει σ΄ όσους θεωρητικά και μόνο ηγούνται της Γηραιάς ηπείρου. Της ηπείρου …του πολιτισμού και της…ευημερίας. Την ώρα που το ελληνικό Λιμενικό Σώμα προσπαθεί να περισυνελέξει τα πτώματα 42 ακόμη νεκρών από τους οποίους τα 17 είναι παιδιά, στο Βερολίνο η Μέρκελ συζητά με τον Τούρκο πρωθυπουργό Νταβούτογλου, ο οποίος περιμένει τα 3 δις που του έταξαν για τους πρόσφυγες. Ο Ντάϊσεμπλουμ θυμίζουμε πιέζει όποιον και όπως μπορεί για να δοθούν τα λεφτά στην Τουρκία!!!

Μια και μίλησε περί ανοήτων ο πολύς κ.Σόϊμπλε, μήπως μπορεί να μας πει αν οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους,μπορεί να είναι τόσο ανόητοι που να πιστεύουν ότι η Τουρκία θέλει πραγματικά να λύσει το πρόβλημα των προσφύγων; Προφανώς παριστάνουν τους ανόητους οι Γερμανοί και μας θεωρούν παραγματικά ηλίθιους!

Δεν γνωρίζει η Μέρκελ,ο Σόϊμπλε, ο Ντάϊσενμπλουμ, ο Γιούνκερ κι όλη η παρέα ότι κάποιοι θυσαυρίζουν στην Τουρκία με τους πρόσφυγες; Δεν έχουν ακούσει τίποτα για τα λεφτά που παίζονται και κερδίζονται από τη στιγμή που οι πρόσφυγες πατάνε το πόδι τους σε τουρκικό έδαφος μέχρι τη στιγμή που τους σπρώχνουν σ΄ ένα σαπιοκάραβο για να τους πνίξουν;

Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν οι …σοφοί του Βερολίνου και των Βρυξελλών;

Ευρώπη για φτύσιμο! Αυτή είναι η Ευρώπη όπως την κατάντησαν! Αλλά όσο και να τους φτύσεις αυτοί θα επιμένουν ότι ψιχαλίζει!