Φιάσκο εκλογές στη ΝΔ άγρια βία στα γήπεδα! Το Σαββατοκύριακο της παρακμής μας

Απίστευτο φιάσκο στη ΝΔ, με την εκλογή προέδρου να αναβάλλεται λόγω “τεχνικών προβλημάτων”. Το φιάσκο στην πολιτική,έρχεται να προστεθει σ΄ όσα απαράδεκτα έγιναν χθες βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τα άγρια επεισόδια που οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπυ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Ένα Σαββατοκύριακο επιβεβαίωσης της παρακμής μας. Μια επιβεβαίωσης που δεν την χρειαζόμαστε.

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτό προς λεπτό από το newsit.

Είναι βέβαιο ότι η αδυναμία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει ακόμη και εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου δεν μπορεί να μην έχει συνέπειες. Και δεν εννοούμε μόνο προσωπικές. Οι παραιτήσεις και οι καραρομήσεις στελεχών προφανώς από μόνες τους δεν λύνουν το τεράστιο πολιτικό θέμα που εχει και η αξιωματική αντιπολίτευση. Και αυτό είναι ανησυχητικό για την λειτουργία της χώρας και της δημοκρατίας. Ειδικά όταν και η κυβέρνηση δείχνει να βρίσκεται σε πλήρη αστάθεια.

Όσο για τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια και την σύνδεση που κάναμε με το φιάσκο στη ΝΔ; Τίποτα πλέον δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο,όπως άλλες εποχές. Η έκφραση βίας σε κάθε ευκαιρία το τελευταίο διάστημα θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους σοβαρά. Η κατάσταση δεν προσφέρεται μόνο για … “χαβαλέ”. Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας είναι αυτό το κλίμα παρακμής που εισπράττουμε όλοι μας κάθε μέρα.