Η «καυτή» και πανέξυπνη αντισυνταγματάρχης – εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών

Η Ιρίνα Βολκ πρόκειται για αντισυνταγματάρχη, εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών η οποία ξεκίνησε την καριέρα της κάπως…ανορθόδοξα σε ότι αφορά τα πρότυπα μας στην Ελλάδα. Αυτό γιατί η κ.Βολκ πρώτα έγινε γνωστή μέσα από τηλεοπτικά σόου μόδας ως μοντέλο. 

Σήμερα η Ιρίνα Βολκ παρουσιάζει τη δική της εκπομπή αστυνομικής έρευνας, ενώ πυροβολεί με πιστόλι Μακάροφ. Η εκπομπή της είναι πολύ επιτυχημένη καθώς μεταξύ άλλων ασχολείται με τις επιτυχίες της ρωσικής αστυνομίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή στις πασαρέλες, ωστόσο θετική  εντύπωση φαίνεται να προκαλεί στο τηλεοπτικό κοινό και ως παρουσιάστρια της εκπομπής, που την παρακολουθεί με κομμένη ανάσα στην  εξιχνίαση εγκλημάτων.
   
Η επιλογή της Ιρίνα Βόλκ στη συγκεκριμένη θέση μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού εκτός από μία έξυπνη γυναίκα και ικανή αξιωματικός προωθεί την όμορφη εικόνα της ρωσικής αστυνομίας τόσο στην ίδια τη χώρα της όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, σε έγκριση φυσικά του Κρεμλίνου και του ίδιου του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μερικές ακόμα εντυπωσιακές φωτογραφίες της Ιρίνας Βολκ:

      

Mε πληροφορίες από http://star-magazine.ru