Η σέξι μηχανικός της ΠΑ των ΗΠΑ που έγινε fitness blogger – ΦΩΤΟ

 
Η Χόουπ Χάουαρντς (Hope Howards) μηχανικός της αμερικάνικης πολεμικής αεροπορίας, είχε καταταχθεί σε στρατιωτική μονάδα στο Αφγανιστάν ωστόσο, τα παράτησε όλα και αποφάσισε να γίνει μοντέλο και fitness blogger στο Instagram.

Η Hope Howards από μικρή ήθελε να βοηθάει τους ανθρώπους και γι’ αυτό εντάχθηκε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Στα 19 της χρόνια στάλθηκε στη Μέση Ανατολή γράφει η Daily Mail.

Στην ιστοσελίδα της η Χόουπ αποκαλεί την εμπειρία της στον στρατό «την καλύτερη αλλά και χειρότερη εμπειρία στη ζωή της».

Ήμουνα συνέχεια μ’ ενα M-16, 24 ώρες 7 μέρες την βδομάδα, δηλώνει η Χόουπ.

Προς το τέλος της ανάπτυξης της στην Μέση Ανατολή η Χόουπ αρχισε να σκεφτεται να πράγματα αλλοιώς, «Η «φωτιά» του να γίνω μοντέλο είχε ξεκινήσει να σιγοκαίει μέσα μου και δεν έσβηνε. Η άρση βαρών και η ισορροπημένη διατροφή είχαν μπει για τα καλά στην ζωή μου».

Μετά από 4 χρόνια κι ενώ τελείωνε την εξαετής κατάταξή της στην μονάδα η Χόουπ είχε γίνει ουσιαστικά η personal trainer του εαυτού της. Αυτό σε συνδυασμό με τον θάνατο της γιαγιάς της που την υπεραγαπούσε την έκαναν να δει τη ζωή με άλλο μάτι και να κάνει αυτό που πραγματικά ήθελε.












Τότε η Χόουπ παράτησε το στρατό και άρχισε να εργάζεται ως personal trainer, κάνοντας παράλληλα τα πρώτα της βήματα ως fitness blogger.








Σήμερα, η Χόουπ είναι από τις πιο επιτυχημένες fitness bloggers στο Instagram έχοντας περίπου μισό εκατομμύριο ακολούθους.
Ανεβάζοντας συνέχεια φωτογραφίες με μαγιό και καυτά σορτς, η ίδια δείχνει πόσο γυμνασμένο σώμα έχει, ενώ μέσω του site της δίνει αναλυτικό οδηγό σε όσους έχουν ανάγκη από μία αλλαγή στο σώμα τους (επί πληρωμή).