Ντροπή τους! Έφυγαν από τη Βουλή φωνάζοντας «Χάϊλ Χίτλερ» οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Τεράστια πρόκληση για την δημοκρατία όσα διαδραματίσθηκαν σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής. Αυτό που έγινε δεν ήταν ένα απλό περιστατικό έντασης όπως αυτά που έχουμε δει στο παρελθόν με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Αυτό που έγινε ήταν τουλάχιστον ασέβεια και προσβολή αφού ακούστηκε να βγαίνει από τα χείλη βουλευτών του κόμματος η ναζιστική προσφώνηση «Χαϊλ Χίτλερ»!

Αξίζει να σημειώσουμε οτι σήμερα, ο χαιρετισμός αυτος έχει κηρυχθεί παράνομος σε Ολλανδία, Τσεχία, Αυστρία και φυσικά στην Γερμανία όπου τιμωρείται με τριετή ποινή φυλάκισης. Για να διαβάσετε περισσότερα για τον ναζιστικό χαιρετισμό καντε κλικ εδώ.


Ποιός είπε τελικά το Χάιλ Χίτλερ στη βουλή;

Σύμφωνα με μια εκδοχή, όταν άρχισαν να αποχωρούν από την αίθουσα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Σταύρος Κοντωνής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τους είπε ειρωνικά: «Χάιλ Χίτλερ». Τότε, σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς του απάντησε φωνάζοντας 3 φορές Χαιλ Χίτλερ.

Η Χρυσή Αυγή πάντως επιμένει με ανακοίνωση ότι το Χάιλ Χίτλερ δεν ειπώθηκε από βουλευτή της αλλά από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ο κ. Κοντωνής σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Οι εραστές του ναζισμού στην ελληνική κοινωνία, λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε στη Βουλή η σύνταξη από στελέχη τους κειμένων εξυμνητικών προς τον Αδόλφο Χίτλερ και τα ίδια στελέχη τα χαιρέτισαν σαν καρπό της νιότης τους, επεχείρησαν σήμερα με μεθόδους γκαιμπελικής προπαγάνδας να με συκοφαντήσουν και να ρίξουν λάσπη σε βάρος μου σύμφωνα με τη θεωρία τους ότι «όλο και κάτι θα μείνει».
Την ίδια μέρα που επιτέθηκαν στο Προεδρείο της Βουλής κατά τρόπο προσβλητικό και απολύτως αντίθετο στον Κανονισμό της Βουλής και την πολιτική ηθική, που μίλησαν χυδαία για τον Πρόεδρο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, έρχονται να μου προσάψουν φανταστικές κραυγές και λόγια, τα οποία ταιριάζουν και απορρέουν από αυτούς τους ίδιους. Οι ανακοινώσεις τους τους αποκαλύπτουν.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ διαμαρτυρηθήκαμε έντονα για τη δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα αναφορά στον Χίτλερ στη Βουλή μιας χώρας που έχει μαρτυρήσει από τον ναζισμό και κάθε αντίθετη παρουσίαση των γεγονότων από την «Χρυσή Αυγή» βγαίνει κατευθείαν από τον βούρκο της γκαιμπελικής προπαγάνδας. «

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Πηγή – newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποδόμηση της Χρυσής Αυγής ,όχι «τιμωρίες»

Ο Τσίπρας στο Onalert μιλά για εθνικά θέματα, εξοπλισμούς – Τι λέει για τη Χρυσή Αυγή