ΗΠΑ: Πώς οι ομογενείς υποδέχθηκαν τον Πάνο Καμμένο – ΒΙΝΤΕΟ

Έπνιξαν στις αγκαλιές και τα φιλιά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας οι ομογενείς στην Τάμπτα των ΗΠΑ, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, εκφράζοντας έτσι τον ενθουσιασμό τους για την παρουσία του κ. Καμμένου στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην περιοχή τους.

Αυτό φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε η Ενωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που παρουσιάζει πλάνα από ομογενιακή τηλεόραση με την προσγείωση του ελληνικού αεροσκάφους και με τις πρώτες δηλώσεις του κ. Καμμένου στους ομογενείς.
Ο ολιγομελής ομάδα των ομογενών που περίμεναν μαζί με την πρόξενο και τον ΑΚΑΜ τον ΥΕΘΑ, έσπευσε να τον υποδεχθεί με αγκαλιές και χαμόγελα. Η συγκίνησή τους είναι ολοφάνερη. Επειδή τα πλάνα είναι αμοντάριστα, ακούγονται όλοι οι διάλογοι των ομογενών στο αεροδρόμιο. Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος έκανε δηλώσεις στο ομογενειακό κανάλι. 

Η επίσκεψη του κ. Καμμένου στην Φλόριντα και στην συνέχεια στην Ουάσιγκτον, περιλαμβάνει και ομιλία του στο συνέδριο του AIPAC, ενώ θα λάβει μέρος και σε μία εκδήλωση στο Κογκρέσο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Μιχάλη Ιγνατίου, μέχρι τις 18 Μαρτίου που ξεκίνησε το ταξίδι, δεν είχει “κλείσει” συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, Κάρτερ. Και αν δεν τα καταφέρει η Ελληνική Πρεσβεία για να γίνει η συνάντηση, τότε υπάρχει μέγα ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Θα είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην Ουάσιγκτον ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ο Αμερικανός ομόλογός του βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να μην τον συναντήσει.
 

Δείτε το βίντεο με την υποδοχή του Π. Καμμένου και ακούστε τους συγκινητικούς διαλόγους.