Μεταναστευτικό: Η Γερμανία υπολογίζει πόσα θα κερδίσει από τους πρόσφυγες! Απίστευτη υποκρισία

Όσοι βιάστηκαν να πιστέψουν ότι η ηγεσία της Γερμανίας -άλλο θέμα οι πολίτες της- “άνοιξε την αγκαλιά” της για να υποδεχτεί μερικές χιλιάδες μεταναστών και προσφύγων από “αλτρουϊσμό και ανθρωπιά”, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Οι φωτογραφίες με όσα συμβαίνουν σε χώρες όπου η Μέρκελ μ΄ ένα νόημα κάνει “κουμάντο” τους διαψεύδουν. Κι όχι μόνο οι φωτογραφίες, όπως αυτές που βλέπουμε από την Ουγγαρία ,η οποία θυμίζει απέραντο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να υπολογίζουν τι κέρδος θα έχουν από την υποδοχή μεταναστών. Το Ινστιτούτο DIW ήδη έδωσε τη πρώτη εκτίμηση:

Η οικονομική ανάπτυξη της Γερμανίας θα μπορούσε να ενισχυθεί το 2016 κατά 0,25% λόγω των προσφύγων!

Η επιπλέον ανάπτυξη, σύμφωνα με τον οικονομολόγο του DIW Φέρντιναντ Φίχτερ, θα προέλθει κυρίως από την αύξηση των δημοσίων δαπανών εκ μέρους της κυβέρνησης, η οποία θα πρέπει να φροντίσει για την στέγαση, την εκπαίδευση και την ένταξη των μεταναστών, αυξάνοντας έτσι το στοιχείο του ΑΕΠ που σχετίζεται με την κατανάλωση.

Αναμένεται ακόμη ενίσχυση της κατανάλωσης, καθώς οι πρόσφυγες θα ξοδέψουν πιθανότατα ένα μεγάλο τμήμα της οικονομικής βοήθειας για τις προσωπικές τους ανάγκες!

Και βέβαια οι Γερμανοί ,χρειάζονται και 800.000 νέους εργάτες! Όσους ακριβώς υποδέχτηκαν περιχαρείς!

Οι υπόλοιποι τρώνε απίστευτο ξύλο στις χώρες όπου έχουν εγκλωβιστεί, όπως η Ουγγαρία.

Κάποιοι άλλοι πνίγονται κάθε μέρα στο Αιγαίο . Μεταξύ του βρέφη ,παιδιά ,γυναικες. Απώλειες ενός πολέμου που αφήνει παγερά αδιάφορους τους ηγέτες των «ισχυρού βορρά».

Οι Ευρωπαίοι με πρώτους και καλύτερους τους Γερμανούς …συσκέπτονται . Απόφαση σοβαρή δεν έχουν καταφέρει να πάρουν, αλλά πότε το κατάφεραν τα τελευταία χρόνια; Η κυρία Μέρκελ όλο και συχνότερα μας κουνά και το δάχτυλο για να φυλάμε καλύτερα τα σύνορά μας! Και από την άλλη λέει μπράβο στον Ερντογάν επειδή λέει η Τουρκία φιλοξενεί 2 εκατομμύρια πρόσφυγες.

Η βόμβα της μετανάστευσης έχει εκραγεί αλλά όλοι στην Ευρώπη εξακολουθούν υποκριτικά να κάνουν πως δεν έχουν ακούσει τίποτα.