HNIOXOΣ 2017: Εντυπωσιακές πτήσεις μαχητικών πάνω από τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου!

Εντυπωσιακές οι πτήσεις μαχητικών πάνω από τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της άσκησης ΗΝΙΟΧΟΣ  η οποία ολοκληρώνεται σήμερα 6 Απριλίου 2017. 

 Σημειώνεται ότι η άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ» πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα τέλη της Δεκαετίας του ’80 και σταδιακά καθιερώθηκε η εκτέλεσή της ετησίως, ως Αεροπορική Άσκηση «ΜΙΚΡΗΣ» Κλίμακας, που αφορούσε στη διεξαγωγή Αεροπορικών και Μεικτών Επιχειρήσεων. Σήμερα η άσκηση ειναι Διακλαδική Μεσαίας Κλίμακας.

ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΗΝΙΟΧΟΣ ΕΔΩ.

Εντυπωσιακά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν πτήσεις πάνω από την Ακρόπολη, τον πορθμό του Ευρίπου και τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Κάποιοι τυχεροί που βρέθηκαν εκεί πρόλαβαν να τραβήξουν απίστευτα πλάνα.

Η φωτογραφία ωστόσο που ανέβασε στο Facebook αναγνώστης του the best.gr έκλεψε τις εντυπώσεις.Από τη γωνία λήψης που έχει ληφθεί, αντιλαμβάνεται κανείς πως το «έρχεται» μέσα από το cockpit του μαχητικού αεροσοκάφους που πετούσε εκείνη τη στιγμή σε σχηματισμό με τα υπόλοιπα εικονιζόμενα πολεμικά αεροπλάνα.

Φωτογραφία: Τα απίσευτα μαχητικά πάνω από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου!

Με πληροφορίες από the best.gr 

Διαβάστε επίσης: ΗΝΙΟΧΟΣ 2017: Αυτά είναι τα μαχητικά που πέρασαν πάνω από την Αθήνα! ΦΩΤΟ