Κυλλήνη: Θρίλερ με το θάνατο αξιωματικού

Έφυγε από τη ζωή ο 43χρονος Δημήτρης Γιατράς, Ύπαρχος του πλοίου «Ανδρέας Κάλβος». Ο Ύπαρχος βρέθηκε χθες το μεσημέρι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητό του σε παραλία της Κυλλήνης. Σε λίγες μέρες σύμφωνα με πληροφορίες θα γινόταν πρώτος καπετάνιος.

Ο Δημήτρης Γιαβράς ήταν πατέρας τριών παιδιών, κάτοικος Ζακύνθου. Ο άτυχος άνδρας έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από το πλοίο του με το μικρό ΙΧ του «για μια βόλτα στην Κυλλήνη» όπως είπε στους συναδέλφους του αλλά δεν γύρισε ποτέ, σύμφωνα με το patrisnews.com Αν και αποκλείεται εγκληματική ενέργεια αστυνομικοί θα ερευνήσουν μεταξύ άλλων αν στο αμάξι υπήρχε άλλο άτομο. Επίσης άγνωστο είναι που πήγε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Σημειώνεται ότι ό άτυχος άνδρας βρέθηκε στην παραλία «Πετρέλαια». Σήμερα θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή και θα απαντηθούν τα αίτια του θανάτου του.

Σε κάθε περίπτωση τη Δευτέρα το βράδυ έκάνε το τελευταίο δρομολόγιο της ημέρας από τον Πόρο Κεφαλλονιάς στην Κυλλήνη με το “Ανδρέας Κάλβος” το πλοίο στο οποίο εργάζεται ο β’ καπετάνιος. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο ύπαρχος ενημερώνει τους συναδέλφους του ότι θα βγει με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι για βόλτα.
Το πρωΐ της επόμενης μέρας το πλοίο ξεκίνησε τα πρώτο δρομολόγιο της ημέρας, στις 6 προς Κεφαλλονιά. Ο Δημήτρης Γιατράς δεν έχει βάρδια και έτσι κανένας δεν διαπίστωσε την απουσία του. Τελικά λίγο πριν πιάσει λιμάνι το πλοίο, το προσωπικό διαπιστώνει ότι ο ύπαρχος δεν είναι στο καράβι. ‘Eτσι  ειδοποιήθηκε η σύζυγός του, η οποία υπηρετεί σε Αστυνομικό τμήμα της Ζακύνθου έτσι ξεκίνησε η διαδικασία αναζήτησης του συζύγου της. Από εκείνη την στιγμή ξεκινά η αναζήτηση του ύπαρχου. Το Λιμεναρχείο Κυλλήνης ενημερώνει και το ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης, αστυνομικοί του οποίου συμμετέχουν στις έρευνες.
 
Τελικά, λίγο μετά τη μια χθες το μεσημέρι, στη θέση «Πετρέλαια», στην παραλία κοντά στο ξενοδοχείο «Robinson», λουόμενοι εντόπισαν το αυτοκίνητο του μέσα στο οποίο βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Άμεσα ειδοποιήθηκε γιατρός από το ξενοδοχείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ άσχημη και εξέπνευσε κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από το patrisnews.com