«Κόλαση» για τα υποβρύχια μεταξύ Καμμένου-Μεϊμαράκη μέσα στο debate!

Η σύγκρουση Μεϊμαράκη-Καμμένου για τα υποβρύχια δεν έμεινε εκτός από το στούντιο της ΕΡΤ όπου έγινε το debate. Η λεκτική τους σύγκρουση κράτησε αρκετή ώρα με τη Φώφη Γεννηματά να περιμένει να πάει το λόγο.

O πρόεδρος της ΝΔ παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του κόμματός του και ο Καμμένος όταν βρήκε την ευκαιρία τον κατηγόρησε ότι “πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”.

Λίγο αργότερα ο Μεϊμαράκης απάντησε κάνοντας λόγο για “κάποιο αρχηγό” ο οποίος έχει καταδικαστεί για συκοφάντηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Καμμένος στην τοποθέτησή του ανταπάντησε:

«Απαντάω ως ο κάποιος αρχηγός όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης. Συνεχίζεται η πολιτική Σαμαρά. Κύριε Μεϊμαράκη είστε υπόδικος. Να πάτε και να ρωτήσετε γιατί σας παρέπεμψαν. Είπατε ψέματα ότι υπάρχει χαρτί για μένα. Κανένα χαρτί δεν υπάρχει. Ο Καρατζαφέρης σας έλεγε μπροστάντζα, ότι τα αρπάξατε δηλαδή για τα υποβρύχια, μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τώρα τους έχετε βουλευτές. Καταργούμε τώρα το νόμο περί ευθύνης υπουργών;» τόνισε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, με την ένταση στο πλατό να μη σταματά και τους δύο άνδρες να ανοίγουν διάλογο!

Βγαίνοντας από το στούντιο ο κ.Καμμένος δήλωσε:

“Ο κ. Μεϊμαράκης έχει μετατραπεί σε Γεωργιάδη και Βορίδη – Είμαι ικανοποιημένος, πιστεύω ότι ο κόσμος έβγαλε συμπεράσματα”.