Κρίσεις Αρχηγών: Συνεδριάζει το ΣΑΓΕ για τις αλλαγές στην ηγεσία των ΕΔ

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) με την νέα σύνθεση Αρχηγών Γενικών Επιτελείων.

κρίσεις

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Του Απόλλωνα Λεονταρίτη

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) με την νέα σύνθεση Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα .
Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της συνεδρίασης θα είναι η λήψη αποφάσεων για την πλήρωση κενών θέσεων που προκαλείται, έπειτα από τις σαρωτικές εξελίξεις στις κρίσεις της ιεραρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετα απο την ολοκλήρωση συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ αποφασίστηκαν αλλαγές σε Γενικό Επιτελείο Στρατού, Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.
Στη θέση του ΑΓΕΣ Βασίλειου Τελλίδη, ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, τον ΑΓΕΝ θα αντικαταστήσει ο Αντιναύαρχος Νίκος Τσούνης και τον ΑΓΕΑ Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαϊτση θα αντικαταστήσει ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το παρασκήνιο

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

εξοπλιστικό πακέτο - ΚΥΣΕΑ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

F-16 Block 50: Πέρασε ΣΑΓΕ το πρόγραμμα αναβάθμισης των 38 μαχητικών – Η διαμόρφωση και το «αγκάθι» του χρονοδιαγράμματος

Η αναβάθμιση των 38 F-16 Block 50 της Πολεμικής Αεροπορίας σε διαμόρφωση Viper έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε, το «πράσινο φως» από το ΣΑΓΕ.

κρίσεις
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Κρίσεις 2026: Οι Συνταγματάρχες Κοινών Σωμάτων που προήχθησαν και που αποστρατεύθηκαν – Ποιοι έμειναν διατηρητέοι

Συνεχίζονται οι έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, με τους Συνταγματάρχες Κοινών Σωμάτων να έχουν σειρά, όπως ανακοίνωσε σχετικά το Γενικό...