Μέλος της Χρυσής Αυγής ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα ανέλαβε ο 45χρονος Γ.Ρ. που συνελήφθη από αστυνομικούς λίγο μετά το περιστατικό στο Κερατσίνι λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε με μαχαίρι τον 34χρονο, ενώ δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Από την πρώτη στιγμή μετά την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι οι φίλοι του θύματος, αλλά και οι μάρτυρες της δολοφονίας είχαν μιλήσει για πολιτικά κίνητρα.

Ο 34χρονος μουσικός είχε πάει με τη μνηστή του και φίλους του σε καφετέρια στην Αμφιάλη. Εκεί φαίνεται πως υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός με άλλους θαμώνες για το ποδόσφαιρο.

Τα πράγματα όμως γρήγορα άλλαξαν τροπή όταν ο 34χρονος και η παρέα του βγήκαν από την καφετέρια.

Σύμφωνα με τις περιγραφές μαρτύρων 15 περίπου άτομα περίμεναν την παρέα και κινήθηκαν εναντίον τους.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε από άλλο σημείο και δεύτερη ομάδα ατόμων που κινήθηκαν εναντίον της παρέας του 34χρονου.

Οι μάρτυρες μιλούν για ακροδεξιούς που είχαν στόχο να χτυπήσουν τον 34χρονο που ήταν γνωστός για το αριστερό του παρελθόν και για τους αντιρατσιστικούς του στοίχους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Π. Φύσσας είχε φτάσει ως την οδό Παναγή Τσαλδάρη όταν ο 45χρονος μπήκε ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας με το αυτοκίνητό του, σταμάτησε κοντά στον 34χρονο κατέβηκε και τον χτύπησε με ένα μαχαίρι στο στήθος.

Κοντά στο σημείο της συμπλοκής βρισκόταν δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αμέσως τον 45χρονο και εντόπισαν πάνω του το φονικό όπλο.

Λίγο μετά τις 10:00 με ανακοίνωσή της η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο 45χρονος ομολόγησε την πράξη του.


Συνεχής Ενημέρωση και Πηγή Newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Guardian: «Η Χρυσή Αυγή πάει την Ελλάδα σε εμφύλιιο»