ΑΓΕΑ:”To να προσφέρει κάποιος τη ζωή του σε περίοδο ειρήνης είναι ακόμα πιο σημαντικό”

O ΑΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου συγκλονίζει την στιγμή που μιλά για τους πεσόντες της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΑΓΕΑ:”To να προσφέρει κάποιος τη ζωή του σε περίοδο ειρήνης είναι ακόμα πιο σημαντικό”

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εκπομπή “Με Αρετή και Τόλμη” που θα μεταδοθεί την Κυριακή 25 Ιουνιου 2017 μεταξύ άλλων θεμάτων περιλαμβάνει συνέντευξη του Αρχηγού ΓΕΑ αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου ο οποίος συγκλονίζει την στιγμή που μιλά για τους πεσόντες της Πολεμικής Αεροπορίας. O ΑΓΕΑ σημείωσε ότι ”να προσφέρει κάποιος τη ζωή του σε περίοδο ειρήνης είναι ακόμα πιο σημαντικό”.

Απόσπαμα της συνέντευξης του ΑΓΕΑ εδω:

Επίσης, στην εκοπμπή αυτής της Κυριακής θα προβληθεί επίσης η Κατάδυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στα άδυτα του “Βασίλισσα Όλγα” στη Λέρο αλλά και η συνέντευξη γυναίκας στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων που πραγματοποιεί άλματα με αλεξίπτωτα.

Το τρέιλερ της εκπομπής είναι στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ