Ο Περιφεριακός Σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων – ΦΩΤΟ

Σοκ προκαλεί φωτογραφικό στιγμιότυπο που φέρεται να απεικονίζει τον περιφερειακό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη να σχηματίζει το σήμα των ‘’Γκρίζων Λύκων’’.

Το θέμα δημοσιεύτηκε στα tourkikanea.gr, τα οποία τονίζουν ότι σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, φαίνεται να σχηματίζει το επίμαχο σήμα των ‘’Γκρίζων Λύκων’’ σε φωτογραφία. Στην εν λόγω φωτογραφία που κυκλοφορεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης διακρίνεται και δεύτερο άτομο να κάνει το ίδιο σήμα ενώ από ότι διακρίνεται υπάρχουν και άλλοι που ποζάρουν στον φακό.

Σηνειώνεται ότι ο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά εξελέγη πρόσφατα Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Συμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του κόμματος, Χουσείν Μεχμέτ Ουστά, παραμπέμπεται στην επιτροπή Δεοντολογίας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, με το ερώτημα της διαγραφής,όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης.

Οπως ανέφερε ο κ. Χρηστίδης σε ανάρτησή του στο Twitter, «το σήμα των γκρίζων λύκων και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ. 

Δείτε τα Tweets του Χρηστίδη

Πηγή: tourkikanea.gr