Ο Σόϊμπλε μας «απειλεί» μέσω Bild! Τιι λέει σε συνέντευξή του

Ο Σόϊμπλε μας κουνά το δάχτυλο μέσω Bild. Σ΄ αυτήν την χαμηλού επιπέδου αλλά με υψηλές πωλήσεις στην Γερμανία εφημερίδα επέλεξε να δώσει συνέντευξη για να μας προειδοποιήσει ξανά.

Τι λέει ο Σόϊμπλε στην γερμανική εφημερίδα παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε δημοσιογράφο;

•Επαναλαμβάνει ότι “η μπάλα βρίσκεται στην πλευρά της Ελλάδας και ο Αλέξης Τσίπρας έχει το λόγο”

• Προειδοποιεί ξανά ότι εάν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της, τότε δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω βοήθεια.

Όπως γράφει η DW σε ρεπορτάζ της όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που οι “νέες δηλώσεις των κκ. Τσίπρα και Βαρουφάκη προκαλούν δυσφορία στο Βερολίνο”.

Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA υποστηρίζει ότι Τσίπρας και Βαρουφάκης προκαλούν τους ευρωπαίους εταίρους.

Η Bild βέβαια δεν μένει στην συνέντευξη Σόϊμπλε. Ο εκδότης και αρχισυντάκτης της Κάι Ντίκμαν με άρθρο του μας εξηγεί ποιος είναι το “καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα”. Ο Γερμανός αφού γράφει ότι …συμπάσχει με τους Έλληνες που έχουν χάσει τα πάντα επισημαίνει ότι δεν είναι εύκολο να δείξει ο Γερμανός κατανόηση “όταν γίνονται διαδηλώσεις στις οποίες χλευάζεται η Γερμανία” και ζητά τελικά την έξοδό μας από το ευρώ.

Ο κ.Ντίκμαν δεν γράφει τίποτα για τις επικρίσεις του κ.Σόϊμπλε προς τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι είχαν το θράσος να ψηφίσουν στις τελευταίες εκλογές ότι εκείνοι πίστευαν . Ίσως γιατί θα έπρεπε να εξηγήσει και τι έχουν ψηφίσει οι προγονοί του οι οποίοι κάποτε είχαν κρίνει ότι η καλύτερη προοπτική για το μέλλον της Γερμανίας ήταν ο Χίτλερ.