Ο Τόσκας «απέναντι» στα ΜΑΤ! Τι προκάλεσε εντύπωση και τι είπε για τη 17η Νοεμβρίου

Ως στρατιωτικός τα λέει “τσεκουράτα” ο Νίκος Τόσκας. Πάντα στρατιωτικός ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μίλησε στα στελέχη των ΜΑΤ.

Εντύπωση προκάλεσε η παρατήρησή του προς το ακροατήριο ότι “όταν μιλάω δεν θέλω να μιλάει κανείς” . Κατά τ΄ άλλα έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις για το πως πρέπει να διαχειριστούν τα μέτρα ασφαλείας εν όψει 17ης Νοεμβρίου.

Το βασικό “σύνθημα” είναι η “δημιουργία ήπιου κλίματος”. Το οποίο βέβαια δεν μπορεί να διασφαλιστεί μόνο από τη πλευρά της αστυνομίας.

Δεν απέφυγε προς το τέλος της ομιλίας του να εκφράσει την αρνητική διάθεση που πάντοτε είχε για τους δημοσιογράφους και την ενημέρωση. Το να λέει σε αστυνομικούς μην μιλάτε με δημοσιογράφους είναι ίσως αποδεκτό . Να λέει ότι «αυτοί οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν (σ.σ αυτά που τους λένε) για άλλους σκοπούς» καλό θα είναι να μας το εξηγήσει επαρκώς. Τα υπονοούμενα δεν τιμούν κανένα. Ειδικά αυτόν που  τα εκφράζει . Αν έχει κάτι να πει ας το πει ο κ.Τόσκας.Διαφορετικά ας κρατήσει τις όποιες απόψεις του για τους δημοσιογράφους για προσωπική χρήση.

Δείτε όλο το βίντεο της ομιλίας Τόσκα.