Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Τσίπρα – Καμμένου – Τόσκα

 Ολοκληρώθηκε μετά από δύο περίπου ώρες η σύσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.
Να τονισθεί πως ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Τόσκας είχαν κληθεί από τον Αλ.Τσίπρα, προκειμένου να εξετάσουν τα δεδομένα μετά το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Βέλγιο.

Mετά την σύσκεψη που έγινε υπο τον πρωθυπουργό με τον Πάνο Καμμένο και το Νίκο Τόσκα, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτιμήθηκε πως δεν υπάρχει φόβος στην Ελλάδα για τρομοκρατικό χτύπημα. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι οι αρχές ασφαλείας της χώρας κάνουν αυτο που πρεπει να κάνουν και πως η κυβερνηση παρακολουθει στενα τις εξελιξεις.

Σε κατάσταση συναγερμού είναι όλες οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αλλά και η Αθήνα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, στις 19 Μαρτίου η Interpol μετά την σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, είχε διαβιβάσει σε όλες τις αστυνομίες κρατών – μελών της ΕΕ κατεπείγον έγγραφο για αυξημένη επιτήρηση και συλλογή πληροφοριών. Με άλλα λόγια ανέφερε ότι είχαν ενδείξεις ότι θα ακολουθήσουν αντίποινα.
Στην Αθήνα έγιναν από το πρωί απανωτές συσκέψεις ώστε να επικαιροποιηθούν τα μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα στο NewsIt.gr