OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home Uncategorized

Π.Φάληρο: Σήμερα το pre-show του Athens Flying Week-2014

25/09/2014 - 17:00
Share on FacebookShare on Twitter
Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται το καθιερωμένο pre-show του Athens Flying Week-2014 στην παραλία Παλαιού Φαλήρου.Το πρόγραμμα του Φλοίσβου αναδιαμορφώθηκε έτσι ώστε να χαρίσει και φέτος ένα εντυπωσιακό θέαμα που θα καταπλήξει και πάλι τους λάτρεις της αεροπορίας και όχι μόνο, παρά την ματαίωση της εμφάνισης των Red Arrows, λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε σε ένα από τα αεροσκάφη τους στη διαδρομή τους από την Ιταλία στην Ελλάδα χθες το απόγευμα.

Το κοινό θα έχει φέτος την ευκαιρία να απολαύσει στον Φλοίσβο, την Demo-team της Βελγικής Αεροπορίας με F-16, 2 επιθετικά ελικόπτερα Apache του Στρατού μας, την Aegean μαζί με την Olympic Air, καθώς και τρία υδροπλάνα της Avio Dream. Το θέαμα θα αρχίσει στις 17.15, με είσοδο ελεύθερη για όλους.

Η συνέχεια, όπως έχει ανακοινωθεί, από την Παρασκευή στις 14:00, στην ιστορική αεροπορική Βάση του Τατοίου. H Demo-team της Πολωνικής Αεροπορίας με MiG – 29 Fulcrum για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Demo–team της Πολεμική μας Αεροπορίας ‘’’Ζευς’’ με το F-16 Blk 52+ και οι ομάδες της Ολλανδικής και Βελγικής Αεροπορίας, επίσης με F-16, είναι έτοιμες να εντυπωσιάσουν τους Αθηναίους με την απόδοση ανθρώπων και μηχανών στα όριά τους.

Ακόμα, κοντά μας θα είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Aude Lemordant με τα χρώματα της Breitling, το Team ‘’Δαίδαλος’’ της Αεροπορίας μας με το Τ-6 Texan, τα περίφημα σμήνη των Blue Circe, Royal Jordanian Falcons, Orlik, Hawks of Romania και solo αεροπόροι όπως ο Luca Bertossiο, o Ηλίας Σοφιανός, ο Δημήτρης Βερβερέλης και πολλοί άλλοι.

Επίσης, τα πληρώματα της Red Bull με το ελικόπτερο Bo-105 CB των Flying Bulls όπως και το R/C model της ομάδας Schaerer Modellflug.

Η Αεροπορία Στρατού θα πετάξει με τα Apache και Chinook- με ρίψεις αλεξιπτωτιστών- το ΠΝ με τα Sea Hawk και Augusta Bell και το Λιμενικό Σώμα με τα F-406, TB20 και Dauphin. Η Aegean Airlines θα είναι εκεί με ένα Air Bus 320 και η Olympic Air με ένα Bombardier Q-400.

Την Κυριακή, η αεροπορική εορτή θα κλείσει με τα ελληνικά χρώματα στον αέρα. Στον επίλογο, θα είναι ένα ζευγάρι μαχητικά Α-7 της Αεροπορίας μας, τα τελευταία που πετούν ακόμα στον κόσμο, λίγο πριν αποσυρθούν οριστικά, σε μία εντυπωσιακή πτήση με εικονική προσβολή του αεροδρομίου.

Τέλος αναμένεται να εντυπωσιάσουν τα αεροπλάνα της Athenian Aviators Collection τα οποία θα μας γυρίσουν πολλές δεκαετίες πίσω, στα χρόνια του μεσοπολέμου.

Στο Τατόι, θα υπάρχει ελεύθερο parking εντός του αεροδρομίου.

Το κόστος αγοράς εισιτηρίου ξεκινά από 8€ ανά εισιτήριο & 4€ για παιδιά από 3-12 ετών για την Παρασκευή 26/09 – και 10€ ανά εισιτήριο & 5€ για παιδιά από 3-12 ετών για το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28/09/2014. Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων στο viva.gr (www.viva.gr/tickets/festival/athens-flying-week) όπου υπάρχει και σχεδιάγραμμα των χώρων του Αεροδρομίου με τη διαβάθμιση των αριθμημένων θέσεων.

Το πρόγραμμα προσέλευσης του κοινού στο Τατόι έχει ως εξής:

Παρασκευή 26/09: 16:00 – 18:30

Σάββατο 27/09 και Κυριακή 28/09: 09:00 – 18:30

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.athensflyingweek.gr

Δείτε παρακάτω τα τελευταία βίντεο της εκδήλωσης:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ATHENS FLYING WEEK δεν καταλαβαίνει από …βουντού

RED ARROWS! Έρχονται στην Αθήνα που και πότε θα πετάξουν – ΒΙΝΤΕΟ

Αεροπορικό υπερθέαμα στην Αθήνα για μια εβδομάδα!

Tags: ATHENS FLYING WEEKRED ARROWSΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΣΜΗΝΗ

Related Posts

Αρχηγός ΓΕΑ
Uncategorized

Αρχηγός ΓΕΑ: «Σε εξέλιξη το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού, αναβάθμισης και ομογενοποίησης του στόλου των μαχητικών μας» [pics, vid]

11/05/2026 - 15:59
Τραμπ
Uncategorized

Τραμπ και φον ντερ Λάιεν είχαν καλή τηλεφωνική επικοινωνία για τη συμφωνία ΕΕ και ΗΠΑ: «Σημειώνεται ικανοποιητική πρόοδος»

08/05/2026 - 10:42
Καιρός
Uncategorized

Καιρός: βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ

17/04/2019 - 19:10

Διαβάστε Επίσης

Τραμπ: «Ηλίθια η απάντηση του Ιράν – Άλλαξαν ξαφνικά γνώμη για το εμπλουτισμένο ουράνιο»

Τουρκία – Συρία: Συνοριακό φυλάκιο μεταξύ των δύο χωρών ανοίγει ξανά μετά από 12 χρόνια

ATR-72: Πέντε παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τουρκικό αεροσκάφος στο βορειοανατολικό Αιγαίο

O Τραμπ σκέφτεται να αρχίσει ξανά το «Project Freedom» στα Στενά του Ορμούζ, αλλά με «διευρυμένο πεδίο εφαρμογής»

ΕΕ: Οι ΥΠΕΞ συμφώνησαν σε επιβολή κυρώσεων κατά εξτρεμιστών Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη – Αντιδρά το Ισραήλ

FDI: Σύντομα η καθέλκυση της δεύτερης γαλλικής φρεγάτας – Σε πλήρη εξέλιξη και το ελληνικό πρόγραμμα

Σουδάν: Τουλάχιστον 880 άμαχοι σκοτώθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου σε επιθέσεις με drones

Λετονία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Άμυνας μετά το πλήγμα ουκρανικών drones σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις

Top News

Λευτέρης Πανταζής: Ο Akylas θα βγει πρώτος στη Eurovision, του κάνω πρόταση να τραγουδάμε του χρόνου μαζί

Χριστίνα Βίδου: Η ανάρτηση και η αγκαλιά με τη Σία Κοσιώνη λίγο πριν αναλάβει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Βίκυ Λέανδρος για Eurovision: Όταν δέχτηκα να συμμετέχω φέτος δε σκέφτηκα ότι θα γράψουν όλες οι εφημερίδες

Σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο: Οι πέντε προϋποθέσεις και ο παράγοντας των δικογραφιών

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert