Παντελής Παντελίδης: Η αντίδραση της Μίνας Αρναούτη για το πόρισμα

Mε τη φράση «Σπίτια σας τώρα…!» αντέδρασε η Μίνα Αρναούτη μετά το πόρισμα που έδωσε ο εισαγγελέας για την υπόθεση Παντελίδη.

Φωτογραφία: Μίνα Αρναούτη

Το πόρισμα έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο». και μπορείτε να το διαβάστε ΕΔΩ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει περάσει παραπάνω από ένας χρόνος πια από θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος πέρασε μια ζωή υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό παρόλο που στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη «βύθισε» στην θλίψη ολόκληρη τη χώρα. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Παντελίδης ήταν ένας αυτοδίδακτος μουσικός. Κατάφερε να γνωρίσει πρωτοφανή επιτυχία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στο youtube. 

Φωτογραφία: Παντελής Παντελίδης 

Οι άνδρες των άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook είχαν αποχαιρετήσει το τελευταίο αντίο στο Παντελίδη με ένα πολύ συγκινητικό τρόπο που μπορείτε να δείτε παρακάτω και αξίζει να θυμηθούμε σήμερα που βγήκε το πόρισμα για το τραγικό ατύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του. 

Φωτογραφία: O αποχαιρετισμός του Πολεμικού Ναυτικού στο facebook στον Παντελίδη

Περισσότερα για την υπόθεση Παντελίδη και την αντίδραση της Μίνας Αρναούτη μετά το πόρισμα ΕΔΩ.