Βρέθηκαν δύο χειροβομβίδες στη θαλάσσια περιοχή της Παναγοπούλας

Ειδοποιήθηκε το Πολεμικό Ναυτικό, προκειμένου να μεταβεί στην Παναγοπούλα ειδικό κλιμάκιο για να παραλάβει τις χειροβομίδες.

Βρέθηκαν δύο χειροβομβίδες στη θαλάσσια περιοχή της Παναγοπούλας

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Δύο χειροβομβίδες βρέθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της Παναγοπούλας, στην Αχαϊα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις εντόπισαν στον βυθό της θάλασσας δύτες, οι οποίοι έκαναν κατάδυση στη θαλάσσια περιοχή. Αμέσως μετά ειδοποίησαν το Λιμενικό και έφθασαν στην περιοχή πυροτεχνουργοί από την Πάτρα.
Ταυτόχρονα, ειδοποιήθηκε το Πολεμικό Ναυτικό, προκειμένου να μεταβεί στην Παναγοπούλα ειδικό κλιμάκιο για να παραλάβει τις χειροβομίδες. Μέχρι να πάει το κλιμάκιο του ΠΝ, ο χώρος φυλλάσσεται από λιμενικούς.

Όσον αφορά τον τύπο των χειροβομίδων, αλλά και την προέλευσή τους, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις μετά τους απαραίτητους ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Δυνάμεις
ΕΛΛΑΔΑ

Με οδηγία Δένδια διατίθενται από τις Ένοπλες Δυνάμεις χώροι φιλοξενίας για πυρόπληκτους σε Πάτρα και Μεσολόγγι

Όπως ανακοίνωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις, στην Πάτρα διατίθεται το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεχνικού, ενώ στο Μεσολόγγι διατίθεται το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων.