Πέθανε ο Μοχάμεντ Άλι! Παγκόσμιος θρήνος!

 Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών άφησε σήμερα το πρωί ο θρύλος της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.
«Έπειτα από μάχη 32 χρόνων με τη νόσο του Πάρκινσον, ο Μοχάμεντ Αλι πέθανε σήμερα σε ηλικία 74 ετών», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Μπομπ Γκάνελ. «Ο Μοχάμεντ ‘Αλι, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πέθανε το βράδυ» (Παρασκευής, τοπική ώρα), προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η κηδεία του θα τελεστεί στη γενέτειρά του, στο Λούισβιλ του Κεντάκι, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του διασημότερου πυγμάχου του πλανήτη, χωρίς να διευκρινίσει την ημερομηνία.
«Η οικογένεια του ‘Αλι θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που οι σκέψεις τους, οι προσευχές και η υποστήριξή τους ήταν κοντά του και ζητούν σεβασμό της ιδιωτικής ζωής».

Ο ‘Αλι έπασχε τα τελευταία τριάντα χρόνια από τη νόσο Πάρκινσον και είχε ήδη νοσηλευτεί δύο φορές στα τέλη του 2014 και στις αρχές του 2015 με πνευμονία και ουρολοίμωξη.
Ο Μοχάμεντ ‘Αλι νοσηλευόταν από την Πέμπτη με αναπνευστικά προβλήματα. Ο εκπρόσωπος του είχε ανακοινώσει τότε ότι η «κατάσταση της υγείας του ήταν καλή» και ότι «η παραμονή στο νοσοκομείο θα ήταν σύντομη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NesIt.gr