Πτώση ελικοπτέρου: Εντοπίστηκε η σορός του Αναστάσιου Τουλίτση

Πρώτη Δημοσίευση – 2016-02-12 11:44:46
Τελευταία Ενημέρωση – 2016-02-12 13:24:46 

Εντοπίστηκε η σορός του Υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση.

Εντοπίστηκε η σορός του υποπλοιάρχου Αναστασίου Τουλίτση, κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212 που συνετρίβη χθες στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου, όπως έγινε γνωστό από το ΓEΕΘΑ.
Η σορός εντοπίσθηκε στη στεριά, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και οι σοροί του υποπλοιάρχου Αναστασίου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου.

Η νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία περισυλλογής της σορού του κυβερνήτη του μοιραίου Αναστάσιου Τουλίτση, θα μεταφερθούν στην Αθήνα οι σοροί των τριών μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού.
Χθες δεν κατέστη δυνατή η μεταφορά του συγκυβερνήτη υποπλοίαρχος Κωνσταντίνου Πανανά και του μηχανικού ανθυπασπιστή Ελευθέριου Ευαγγέλου, καθώς το σημείο που προσέκρουσε το ελικόπτερο είναι εξαιρετικά δύσβατο και ήταν δύσκολη η μεταφορά των σορών σε σημείο που να μπορεί να τις παραλάβει ελικόπτερο.

Εντοπίστηκαν πριν τις 8 το πρωί από ελικόπτερο S-70 και Super Puma τα συντρίμια του ελικοπτέρου AB 212 του Πολεμικού Ναυτικού, που κατέπεσε στις 2:45 τα ξημερώματα, 11 Φεβρουαρίου, στην περιοχή του νησιού Κϊναρος.