Ρωσία: Πούτιν – Νετανιάχου συζήτησαν για Συρία και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ρωσία: Πούτιν – Νετανιάχου συζήτησαν για Συρία και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, συζήτησε, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, «λεπτομερώς ζητήματα που αφορούν την διευθέτηση της κρίσης στην Συρία, την κατάσταση που διαμορφώνεται σε σχέση με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, καθώς και τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που διεξήχθη στην Κουρδική αυτόνομη περιοχή του Ιράκ»

Εκτός των άλλων,όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι ηγέτες των δύο χωρών, συζήτησαν επίκαιρα ζητήματα που αφορούν την ρωσο-ισραηλινή συνεργασία, υπό το πρίμα των συμφωνιών που επετεύχθησαν κατά την συνάντηση τους στο Σότσι στις 23 Αυγούστου του 2017.

Η τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν Νετανιάχου έγινε με πρωτοβουλία της ισραηλινής πλευράς.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ