Σεισμός στην Λευκάδα: Δυο οι νεκροί!

Μεγάλος σεισμός 6,1 ρίχτερ σημειώθηκε στην Λευκάδα και όπως ανέφεραν γεωλόγοι «είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε ότι ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Λευκάδα, ήταν ο κύριος σεισμός».

Στη Λευκάδα αναμένεται σε λίγη ώρα ο υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νικόλαος Νικολακόπουλος, ενώ την ίδια ώρα αναμένονται και άνδρες της ΕΜΑΚ από την Πάτρα και τα Ιωάννινα.

Στο νησί έχει σημάνει συναγερμός, ενώ ο ισχυρός μετασεισμός, άνω των 5 Ρίχτερ, που σημειώθηκε πριν από λίγο έχει κινητοποιήσει όλες τις αρχές.
Το νοσοκομείο Λευκάδας εξυπηρετεί αυτή την ώρα μόνο έκτακτα περιστατικά, ενώ γιατροί του νοσοκομείου έχουν ξεκινήσει για το Κέντρο Υγείας Βασιλικής προκειμένου να το ενισχύσουν.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο Newsit.gr

 Δυο γυναίκες νεκρές και τέσσερις τραυματίες είναι ο μεχρι στιγμής τραγικός απολογισμός από τον σεισμό των 6,1 ρίχτερ που χτύπησε την Λευκάδα και ταρακούνησε όλη την Ελλάδα. Η μια γυναίκα που έχασε την ζωή της είναι στο χωριό Αθάνι. Επίσης, μία 60χρονη, στην Πόντη Βασιλικής, είναι δεύτερο θύμα του σεισμού 6,1 ρίχτερ στη Λευκάδα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο Newsit.gr