Σκότωσε την 7χρονη κόρη του αστυνομικός των ΜΑΤ!

Απίστευτο έγκλημα συγκλονίζει την κοινή γνώμη σ΄όλη την Ελλάδα και έχει προκαλέσει μεγάλα ερωτήματα για την ΕΛΑΣ.

Σκότωσε την 7χρονη κόρη του αστυνομικός των ΜΑΤ!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απίστευτο έγκλημα συγκλονίζει την κοινή γνώμη σ΄όλη την Ελλάδα και έχει προκαλέσει μεγάλα ερωτήματα για την ΕΛΑΣ. Αστυνομικός που υπηρετούσε στα ΜΑΤ σκότωσε την επτάχρονη κόρη του! Τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε ο αστυνομικός ήταν γνωστά όπως καταγγέλουν συνάδελφοί του κι αυτό προκαλεί τα ερωτήματα για την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIT, ο 47χρονος παιδοκτόνος που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του,
είχε κάνει πρόσφατα χρήση 9μηνης άδειας πατρότητας.

Όταν επέστρεψε, τον περίμενε μία δυσάρεστη εξέλιξη στη δουλειά του.
Ενώ πριν την άδεια ήταν σε διμοιρία που φυλαγε το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και όχι “μάχιμος” στο δρόμο
τώρα που επέστρεψε στην υπηρεσία του, τον έγαλαν ξανά μάχιμο στο δρόμο.

Ο ίδιος φέρεται να γκρίνιαζε συχνά για αυτή την αλλαγή. Συνάδελφοί του αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα… Αλλά και οι πρώτες πληροφορίες από τη γειτονιά, λένε ότι τον τελευταίο καιρό οι καβγάδες στο σπίτι ήταν συχνοί και άκουγαν το μικρό κοριτσάκι να κλαίει.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Newsit.gr

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Τατζικιστάν: Καταγγέλλει «επίθεση εθνοτικού μίσους» μετά τον φόνο 10χρονου μαθητή από 15χρονο μέσα σε ρωσικό σχολείο

Το υπουργείο Εξωτερικών του Τατζικιστάν εκφράζει ανησυχίες ότι η δολοφονία μπορεί να υποκινήσει ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις να διαπράξουν παρόμοιες πράξεις.