Στήριξη από τον Α/ΓΕΣ στον στρατιωτικό που έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά

 Άμεση στήριξη από εκατοντάδες ανώνυμους συναδέλφους του έχει βρει ο πολύτεκνος στρατιωτικός από την Χίο ο οποίος έχασε μέσα σε μια νύχτα παραμονές των Χριστουγέννων το σπίτι του από πυρκαγιά.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ έχει οργανώσει εκστρατεία για την συγκέντρωση βοήθειας ώστε να στηριχθεί η οικογένεια με τα πέντε παιδιά.

Μαθαίνουμε επίσης ότι σήμερα το πρωι με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη πήγε κλιμάκιο του Μηχανικού και έκανε τις απαραίτητες μετρήσεις για την επισκευή του σπιτιού, ώστε να βγάλει κοστος για την επισκευή.

Γνωρίζουμε καλά ότι και σε άλλες περιπτώσεις έχει προσφέρει την έμπρακτη αλληλεγγύη του όταν χρειάστηκε, όπως επίσης ότι αποφεύγει να δίνει στη δημοσιότητα τέτοιες πληροφορίες.

Ωστόσο θεωρούμε ότι αυτές οι ενέργειες πρέπει να δημοσιοποιούνται όχι για να «διαφημιστεί» κάποιος που άλλωστε δεν το έχει ανάγκη, αλλά κυρίως για να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση από τα στελέχη.

Με αυτή την έννοια, και αναφέρουμε την βοήθεια που έδωσε ο ΑΓΕΣ στον στρατιωτικό κι ευχόμαστε το παράδειγμα της έμπρακτης αλληλεγγύης να επαναληφθεί και από άλλους.