Μπείτε στο κόκπιτ Su-34 – Απίστευτο βίντεο!

Η χρήση των ρωσικών Su-34 Fullback πολλαπλού ρόλου μαχητικών επιτρέπει στην ρωσική αεροπορία να πραγματοποιεί επιθέσεις εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Ωστόσο το ρωσικό μαχητικό-βομβαρδιστικό Su-34 όπως γράφει άρθρο στο αμερικάνικο Business Insider περιλαμβάνει κάποια απίστευτα  »σπιτικά» χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα ένα είδος «τουαλέτας ακόμη και κουζίνας!»

Απρόσμενες οι ‘’πολυτέλειες΄΄ του SU-34. 

Το cockpit του αεροσκάφους μοιάζει να έχει σχεδιαστεί με βάση την άνεση του πιλότου αναφέρει η αμερικάνικη ιστοσελίδα. Αντί να κάθονται ο ένας μπροστά από τον άλλον, οι πιλότοι του συγκεκριμένου μαχητικού κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον, όπως σε ένα αυτοκίνητο!
Επιπλέον αντι να ανεβαίνουν στο cockpit από μια συρόμενη σκάλα όπως οι Αμερικανοί πιλότοι, οι Ρώσοι απλώς ανεβαίνουν από μια σκάλα η οποία  συνδέεται με το σύστημα προσγείωσης.

Το πιο απίθανο από όλα είναι ότι το πιλοτήριο, είναι αρκετά μεγάλο και πολύ κομψό. Είναι τόσο άνετο που οι πιλότοι μπορούν ακόμα και να ξαπλώσουν αν νιώθουν κουρασμένοι, σημειώνει ο αρθογράφος με ειρωνικό ύφος..

Δείτε παρακάτω η συγκεκριμένη συσκευή χρησιμεύει ακόμα και ως ουροδοχείο!

Στα παρακάτω εύχρηστα θερμός αποθηκεύουν μέχρι και το μεσημεριανό τους.

Το Su-34 ειναι ένα απο τα κορυφαία ρώσικα μαχητικά ανήκει στη νέα γενιά αεροσκάφων – τη λεγόμενη 4+ – και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα «ιπτάμενα άρματα μάχης», όπως ανεπίσημα ονομάζονται τα Su-34 στη Ρωσία ή οι «υπερασπιστές», σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του ΝΑΤΟ, αντικαταστούν τα παλιά βομβαρδιστικά της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας.
Μπορεί να πετά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Το SU-34 – δεν είναι απλώς ένα εξειδικευμένο αεροσκάφος, αλλά ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό εναέριο συγκρότημα. Διαβάστε ΕΔΩ ποιο ειναι το Su-34 και ΔΕΙΤΕ γράφημα και βιντεο  


Πηγή: businessinsider
Απόδοση: onalert