Στρατιωτικοί ζητούν από τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ ενημέρωση για οικονομικά και συνέδριο

 Στην επίθεση περνούν οι στρατιωτικοί της Ηπείρου. Μετά την ανακοίνωση με την οποία ζητούσαν από την ΠΟΕΣ οικονομικό απολογισμό και συνέδριο, με χθεσινή τους ανακοίνωση ζητούν τώρα από τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη να παραστεί σε έκτακτη γενική τους συνέλευση προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα στρατιωτικών.

Τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, στην γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, αποφάσισαν παμψηφεί να συνεχιστεί η αναστολή συμμετοχής της ΕΣΠΕΗΠ στην ΠΟΕΣ μέχρι να τηρηθούν όσα καθορίζονται από το καταστατικό της Ομοσπονδίας (και δεν έχουν πραγματοποιηθεί στο σύνολό τους εδώ και 2 τουλάχιστον έτη) και συγκεκριμένα .

α. Να συγκληθεί το συνέδριο της ΠΟΕΣ με τους ήδη εκλεγμένους συνέδρους το οποίο είναι και το ανώτατο όργανο της Ομοσπονδίας ώστε να ληφθούν νόμιμα και σύμφωνα με το καταστατικό οι αποφάσεις της Ομοσπονδίας .
β. Να πραγματοποιηθεί ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΠΟΕΣ και να εγκριθεί από τα νομίμως αρμόδια όργανά της .

Χθες έκαναν ένα ακόμα βήμα. ζητώντας την παρουσία του προέδρου της ΠΟΕΣ σε έκτακτη Γενικής τους Συνέλευση, με ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν: «Σας γνωρίζουμε ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα την 02 Οκτ 2016, μέλη Ενώσεώς μας αιτήθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΗΠ να καλέσουμε, τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣ κ. Τσουκαράκη Ανέστη να παραστεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση σε χρόνο που θα αποφασίσει ο ίδιος εντός του 2016 στα Ιωάννινα, ώστε να απαντήσει σε ερωτήματα που απασχολούν τους συναδέλφους σε ότι αφορά την Πανελλήνια Ομοσπονδία από την ίδρυση της έως και τώρα 2,5 χρόνια μετά την λειτουργία της, μέλος της οποίας είναι η Ενωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου .
Το υπόψη αίτημα έγινε αποδεκτό κατόπιν αποφάσεως της πλειοψηφίας των μελών που συμμετείχαν στην εν λόγω Συνέλευση και ως εκ τούτου αφενός μεν σας προσκαλούμε, αφετέρου δε σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε σε εύλογο χρονικό διάστημα για το εάν και πότε θα έρθετε έτσι ώστε και να ενημερώσουμε εγκαίρως τα μέλη μας».