Στρατιωτική Παρέλαση 2017 Live στην Θεσσαλονίκη παρουσία ΥΕΘΑ – ΠτΔ

Με τη στρατιωτική παρέλαση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, ολοκληρώνονται στη Θεσσαλονίκη οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Στην παραλία της Θεσσαλονίκης βρίσκονται για την παρέλαση ο Υπ. Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, η πρόεδρος της Δημ. Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος και οι βουλευτλες του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος και Δημήτρης Μάρδας και της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης.

Τη θέση τους στην εξέδρα έλαβαν επίσης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, οι Μητροπολίτης Άνθιμος και ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης.
Δείτε LIVE…

Η παρέλαση άρχισε όπως κάθε χρόνο με τους ανάπηρους πολέμου, οι οποίοι κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού αλλά και των επισήμων.