Στρατιώτης παρέδωσε στην αστυνομία πορτοφόλι με 1500€ – Συγχαρητήρια από τον ΑΓΕΣ

Πρόκειται για το Σπύρο Μπάρδη από την Αθήνα, ο οποίος σε έξοδο του από το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, βρήκε ένα πορτοφόλι με 1.500 ευρώ

Στρατιώτης παρέδωσε στην αστυνομία πορτοφόλι με 1500€ – Συγχαρητήρια από τον ΑΓΕΣ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Ένας 22χρονος στρατιώτης του Πυροβολικού βρήκε σε έξοδο του ένα πορτοφόλι με σημαντικό χρηματικό ποσό και χωρίς περιστροφές το παρέδωσε στην αστυνομία.

Πρόκειται για το Σπύρο Μπάρδη από την Αθήνα, ο οποίος στις 17 Φεβρουαρίου σε έξοδο του από το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, βρήκε πάνω σε ένα αυτοκίνητο ένα πορτοφόλι με 1.500 ευρώ. Άμεσα το παρέδωσε στην αστυνομία και με τη σειρά της στον ιδιοκτήτη του.

Ο 22χρονος που έχει τιμηθεί με εύφημο μνεία από το ΓΕΣ, ήλθε σήμερα στο Επιτελείο όπου τον υποδέχθηκε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.

Ο αρχηγός ΓΕΣ συνεχάρη τον 22χρονο για την τιμιότητα, το ήθος και την ανιδιοτέλεια του, αρχές ανεκτίμητης αξίας και φυσικά υπεράνω χρημάτων.

Για την ιστορία, το πορτοφόλι ανήκε σε ιατρό της πόλης.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ