«Τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν χρειάζονται προστάτες»

Νεα ένταση προκλήθηκε στην Βουλή όταν ο κοινοβουλευτικός εκπροσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, αφού επιτέθηκε με χαρακτηρισμούς εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του Γιάννη Στουρνάρα αυτοχρίσθηκε προστάτης των Σωμάτων Ασφαλείας.

«Σαμαράς και Στουρνάρας είναι πολιτικοί απατεώνες», είπε μεταξύ άλλων και χαρακτήρισε «παραμύθι» το πρωτογενές πλεόνασμα.

Και συνέχισε: «Κάποιοι στην κυβέρνηση πίστεψαν όσα τους υποσχέθηκαν στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει plan B’. Νομίζετε θα μας χαρίσουν τα χρήματα αν όχι νέα μέτρα;»

Στην συνέχεια είπε: «Να πω σε όλους του λεγόμενου συνταγματικού τόξου – που κατ΄ εμάς αποκαλύπτεστε, είστε αντισυνταγματικό τόξο – εσείς που κατηγορείται και μιλάτε περί ναζιστικής συλλογικής ευθύνης: Κάτω τα χέρια από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Θα βυθίσετε τη χώρα στο χάος. Ανήκουν σε όλο το λαό. Κάτω τα χέρια!»

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Μάκης Βορίδης λέγοντας: «Είναι προφανές πως τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν χρειάζονται προστάτες. Έχουν πολιτικούς προϊσταμένους και λειτουργούν ως πρέπει. Προστάτες δεν χρειάζονται και προφανώς η λέξη «προστάτες» μας φέρει άλλες μνήμες.»

Newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τα πραξικοπήματα δεν προαναγγέλονται» – Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων απαντά

«Κρυπτο – χρυσαυγίτικο» το κάλεσμα των εφέδρων» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ