ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ: Εικόνες που ξεχώρισαν από την εντυπωσιακή άσκηση – ΦΩΤΟ

Ο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ήρθε και έφυγε αφήνοντας πίσω του πλήθος εικόνων που ξεχώρισαν οι οποίες σχεδόν όλες έστειλαν το ίδιο μήνυμα:»Είμαστε υπερήφανοι. Έχουμε τη θέληση, τη δύναμη και τα μέσα να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ,ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Ένα μήνυμα που στέλνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις προς πάσα κατεύθυση στο πλαίσιο της άσκησης. Ο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ έφερε τη μυρωδιά πολέμου που έπρεπε να φέρει και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας δοκίμασαν τις ικανότητες τους για μια ακόμη φορά, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Η  άσκηση ολοκληρώθηκε στο πεδίο βολής ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ στον Έβρο στις 6 Οκτωβρίου 2017 και οι «εικονες πολέμου» που μας άφησε είναι αρκετές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από την άσκηση.

Σημεινώνεται ότι οι φωτογραφίες που επιλέχτηκαν είναι από την επίσκεψη του ΑΓΕΣ στην 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία αλλά και την  2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (2η ΜΑΛ) στον Ασπρόπυργο καθώς επίσης από την τελική φάση της Άσκησης στον Έβρο.

Φωτογραφίες από την τελική φάση της άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ

 

Φωτογραφίες του onalert από την τελική φάση της άσκησης :


Διαβάστε επίσης: ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ: Μια ματιά στην τελική φάση της άσκησης που διεξάγεται στον Έβρο – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του ΑΓΕΣ στην Περιοχή Ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού: 











Τέλος, ο αλεξιπτωτιστής που έκανε το γύρο του διαδικτύου. Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του ΑΓΕΣ στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο