Τεράστιο έλλειμμα …φιλότιμου στη Βουλή – Άδεια η αίθουσα στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό!

Ποιο είναι το μεγαλύτερο έλλειμμα του φετεινού προϋπολογισμού; Το έλλειμμα τσίπας των βουλευτών! Αποδεικνύοντας ότι για το μόνο που έχουν αντανακλαστικά είναι οι παχυλοί μισθοί και τα προνόμιά τους, αγνόησαν επιδεικτικά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο οποίος θα καταστρέψει κι άλλες ζωές. Αλλά εκείνοι θα τον ψηφίσουν ευχαρίστως και χωρίς τύψεις.

Είναι ντροπή αλλά ποιος να ντραπεί. Και αυτό το κάνουν οι πολίτες για λογαριασμό τους.

Με τον κατάλογο των ομιλητών να εξαντλείται και στις 5 το απόγευμα να έχουν απομείνει μόλις 5 βουλευτές για να μιλήσουν, ο πρόεδρος της Βουλής Γ Δραγασάκης έκανε για δεύτερη φορά παραίνεση επισημαίνοντας την απουσία των υπουργών! Νωρίτερα το απογευμα του Σαββάτου, στην Ολομέλεια ήταν μόνο ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης, ο οποίος έχει μιλήσει από χθες. Ο Προεδρεύων Γ. Δραγασάκης υπογράμμισε επίσης «Δεν θα είναι ωραίο να μιλάνε μεταξύ τους Υπουργοί και πολιτικοί αρχηγοί».

Έκαναν διάλειμμα γιατί δεν εξαντλήθηκαν οι ομιλητές!

Νωρίτερα η απουσία υπουργών και ομιλητών από την συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2014, υποχρέωσε το Προεδρείο να κάνει ολιγόλεπτη διακοπή. Πιο συγκεκριμένα, όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Θανάσης Τσαυτάρης, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχαν στη Βουλή άλλοι υπουργοί για να πάρουν το λόγο κι έτσι ο Πρόεδρος της Βουλής, Γ. Δραγασάκγς ανακοίνωσε ότι θα γίνει «ολιγόλεπτο διάλειμμα» μέχρι να έρθει υπουργός!