Θύμα ξυλοδαρμού Σμηναγός της ΠΑ, από μέλη και βουλευτή της ΧΑ

 Επεισόδιο με ρόπαλα και σιδερογροθιές με έναν εκ των πρωταγωνιστών τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο χωριό Φυτείες Ξηρομέρου.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα στο χωριό φυτείες της Αιτ/νιας.

Συγγενικό πρόσωπο του βουλευτή σύμφωνα με την αστυνομία διαπληκτίστηκε με τον αστυνομικό της άμεσης δράσης που είναι σε άδεια για την προτεραιότητα στον δρόμο.

Νωρίς το μεσημέρι κι ενώ ο αστυφύλακας που υπηρετεί στην Αττική βρίσκονταν σε καφέ του χωριού μαζί με τον αδελφό του, αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορία και δυο συγχωριανούς του, σταμάτησε αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν ο βουλευτής της ΧΑ, ο πατέρας του και ακόμη τρία άτομα.

Όπως καταγγέλλει ο αστυνομικός, αυτά τα άτομα τους επιτέθηκαν με σιδερογροθιές και ρόπαλα με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Εκεί τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αφού πήραν -εξιτήριο, πήγαν στην ασφάλεια Αγρινίου και κατέθεσαν μήνυση μετά από αυτό το βίαιο περιστατικό σε βάρος όλων των εμπλεκομένων, φυσικά και στον βουλευτή….

-Ήδη γίνονται αναζητήσεις για να εντοπιστούν και να συλληφθούν τα τέσσερα άτομα που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό στο όριο του αυτοφώρου, ενώ για τον βουλευτή θα πρέπει να γίνει άρση της ασυλίας του….