Τουρκία: Βόμβα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης! Πολλά θύματα

Υπάρχουν πληροφορίες και για νεκρούς - Επικρατεί πανικός - Δείτε εικόνες, βίντεο και ζωντανές ανταποκρίσεις από τα τουρκικά κανάλια.

Τουρκία: Βόμβα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης! Πολλά θύματα

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρώτη Δημοσίευση – 2016-06-28 22:26:56
Τελευταία Ενημέρωση – 2016-06-29 00:05:56 


Δύο εκρήξεις συγκλόνισαν απόψε το διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, τις οποίες ακολούθησαν πυροβολισμοί, μετέδωσαν τουρκικά μμε κι επιβεβαίωσαν Τούρκοι αξιωματούχοι οι οποίοι κάνουν λόγο για επίθεση αυτοκτονίας.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Newsit.gr

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση, 60 τραυματίστηκαν σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ 6 από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Έκτακτη σύγκληση του υπουργικού συμβουλίου στην Τουρκία. 

Όπως αναφέρει το Haber Turk, σε μια πρώτη εκτίμηση, η έκρηξη άφησε δέκα νεκρούς και 60 βαριά τραυματίες μετα απο επίθεση αυτοκτονίας. Σύμφωνα με το CNN της Τουρκίας υπάρχουν δύο ύποπτοι για τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο. Αρχικά χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ πυροβολώντας τριγύρω. 
Οι ύποπτοι πυροδότησαν τα εκρηκτικά πριν περάσουν από τον έλεγχο στο μηχάνημα x- ray του αεροδρομίου. Σύμφωνα με Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ, «ο δράστης αρχικά πυροβόλησε και στη συνέχεια προκάλεσε την έκρηξη» των εκρηκτικών με τα οποία ήταν ζωσμένος.

Ο Μποζντάγ σημείωσε πως πρόκειται για τις πρώτες πληροφορίες, σημειώνοντας ότι αυτές μπορεί να αλλάξουν.

Παρακολουθήστε ζωντανή μετάδοση από το αεροδρόμιο 



Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

αεροδρόμιο LaGuardia
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: Νεκροί ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης αεροσκάφους της Air Canada Express που συγκρούσθηκε με όχημα εδάφους στο αεροδρόμιο LaGuardia

Σύμφωνα με το σύστημα έκτακτης προειδοποίησης της Νέας Υόρκης, στο αεροδρόμιο LaGuardia αναμένονται καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις πτήσεων.