Τουρκία: Έκρηξη λεωφορείου στην Καισάρεια – Δεκάδες θύματα – ΒΙΝΤΕΟ Σοκ

Έκρηξη σε λεωφορείο στην ανατολική επαρχία της Τουρκίας, στην Καισάρεια, έλαβε χώρα νωρίς το πρωί του Σαββάτου - Το λεωφορείο μετέφερε στρατιωτικούς.

Τουρκία: Έκρηξη λεωφορείου στην Καισάρεια – Δεκάδες θύματα – ΒΙΝΤΕΟ Σοκ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρώτη Δημοσίευση – 2016-12-17 08:52:27
Τελευταία Ενημέρωση – 2016-12-17 13:02:27

“Λουτρό αίματος” για μία ακόμη φορά βυθίζει στο πένθος την Τουρκία, Μία μόλις εβδομάδα μετά την διπλή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, που είχε προκαλέσει τον τραγικό θάνατο 44 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων τουλάχιστων 30 αστυνομικών, μία νέα επίθεση σημειώθηκε σήμερα το πρωί και είχε ως στόχο αυτή τη φορά στρατιώτες.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε λεωφορείο έξω από το Πανεπιστήμιο Ερσιγές της Καισάρειας στην Τουρκία και όπως μεταδίδει το τουρκικό NTV, που επικαλείται πηγές του στρατού, τουλάχιστον 13 είναι οι νεκροί και τουλάχιστον 55 οι τραυματίες. “Η Τουρκία δέχεται οργανωμένη επίθεση από τις τρομοκρατικές οργανώσεις”, υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας ότι “ακραία τρομοκρατική οργάνωση” είναι υπεύθυνη για την επίθεση.

Επίσης, ο Τούρκος ΥΠΕΣ, σε κοινή συνέντευξη με τον υπουργό Υγείας, τόνισε ότι 12 από τους τραυματίες έχουν νοσηλεύονται στην εντατική, ενώ 6 από αυτούς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ίδιος, δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για τους νεκρούς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ Newsit.gr

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ