Βέλη Αστυνομικών Υπαλλήλων κατά Καμμένου για τις δηλώσεις στο Onalert

 Άναψε τα αίματα η επίθεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στους συνδικαλιστές της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής του συνέντευξης στο Onalert.gr.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατηγόρησε συνδικαλιστές της Αστυνομίας ότι μέσω του συνδικαλισμού επιδιώκουν πολιτική καριέρα.

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Γρηγόρη Γερακαράκου, ο οποίος κάλεσε τον υπουργό να είναι συνεπής με τις πράξεις του και να αποφεύγει ανέξοδες υποσχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση;

«Η εύκολη δουλειά, είναι ο χαρακτηρισμός κάποιου και η τοποθέτηση ταμπέλας σε όποιον έχει διαφορετική άποψη. Η δύσκολη δουλειά είναι να είσαι συνεπής με τα λόγια και τις πράξεις σου.

Τώρα, εάν συναντηθεί μαζί μας ή όχι, είναι μικρό το κακό. Ζητούμενο είναι να συναντηθεί με την αλήθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και χωρίς τις ανέξοδες υποσχέσεις του, που πρέπει να παραδεχθούμε ότι στην τελευταία του ομιλία στη Βουλή για τον προϋπολογισμό ήταν κατά πολύ φειδωλός. Ούτε λέξη για το νέο μισθολόγιο και τις αποφάσεις του ΣτΕ.

Υ.Γ. Τα ισοδύναμα προκειμένου να ξεπαγώσουν οι μισθολογικές προαγωγές ακόμα τα αναζητά;;; Είπαμε: συνέπεια λόγων και πράξεων».

Η δηλωση του υπουργού που προκάλεσε τους διαξιφισμούς είναι η ακόλουθη: