Χίος: Στον Αντιπεριφερειάρχη ο νέος Στρατιωτικός Διοικητής 96 ΑΔΤΕ

Με το νέο Στρατιωτικό Διοικητή Ταξίαρχο κ. Δημόκριτο Κωνσταντάκο συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης.

Χίος: Στον Αντιπεριφερειάρχη ο νέος Στρατιωτικός Διοικητής 96 ΑΔΤΕ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Με το νέο Στρατιωτικό Διοικητή Ταξίαρχο κ. Δημόκριτο Κωνσταντάκο συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης γράφει η ιστοσελίδα alithia.gr.

Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε το νέο Στρατιωτικό Διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Στη συνάντηση ήταν παρών και ο απερχόμενος Στρατιωτικός Διοικητής, Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μπικάκης, του οποίου το έργο στην 96 ΑΔΤΕ και τις ικανότητες υπογράμμισε με θερμά λόγια ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ο κ. Κάρμαντζης ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο Στρατιωτικό Διοικητή για τη συνεργασία και την προσφορά του στα νησιά εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να εξάρει το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην προάσπιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, ρόλο που εκτιμάται ιδιαίτερα στην ακριτική περιοχή. Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα για τη συνέχιση της αρμονικής συνεργασίας και με τη νέα ηγεσία της 96 ΑΔΤΕ σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος ο κ. Κάρμαντζης στάθηκε στην πολύπλευρη κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαίτερα της 96 ΑΔΤΕ, κάτι που η κοινωνία της Χίου εκτιμά και αναγνωρίζει αναφέρει η alithia.gr.

Να σημειώσουμε οτι αποχωρεί από τη διοίκηση της 96 ΑΔΤΕ «Χίος» ο Ταξίαρχος Γιώργος Μπικάκης, αφού με απόφαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού μετατίθεται στη θέση του Διοικητή της Σχολής Πεζικού. Νέος διοικητής της 96 ΑΔΤΕ αναλαμβάνει ο Δημόκριτος Κωνσταντάκος, από τη Διεύθυνση Πεζικού του Γ.Ε.Σ..

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην Ταξιαρχία.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

καταστροφή
ΙΣΤΟΡΙΑ

Καταστροφή της Χίου: Οι σφαγές, λεηλασίες και βιαιότητα των Οθωμανών που δυνάμωσαν το Επαναστατικό πνεύμα

Η καταστροφή της Χίου συγκλόνισε την Ευρώπη και κατέδειξε την βαναυσότητα των Οθωμανών, ωστόσο, δυνάμωσε ακόμα περισσότερο το επαναστατικό πνεύμα.

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΕΠΛΣ για τραγωδία στη Χίο: «Οι Λιμενικοί σώζουν ζωές – Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας»

Σε αιχμηρή ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΠΛΣ στρέφεται εναντίον όσων - ενώ οι έρευνες για διασωθέντες παραμένουν σε εξέλιξη - ρίχνουν το ανάθεμα στους Λιμενικούς για την τραγωδία στη Χίο.