Η καμπάνια ΓΕΕΘΑ για τους νέους Αξιωματικούς και Μόνιμους Υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων: «Κάποιοι ψάχνουν κάτι περισσότερο από μια σχολή»

«Τώρα είναι η στιγμή να γνωρίσεις τον δρόμο των ΑΣΕΙ – ΑΣΜΥ, έναν δρόμο με σκοπό, εξέλιξη και προοπτική και να τον κάνεις δικό σου»

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στέλνει «μήνυμα» στους νέους και στις νέες που θέλουν να καταταγούν και να ενταχθούν στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με αφορμή την περίοδο επιλογής σπουδών από τους μαθητές και τις μαθήτριες, το ΓΕΕΘΑ παρουσιάζει ένα βίντεο προβολής των Στρατιωτικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, με στόχο την ενημέρωση των υποψηφίων και την ανάδειξη της στρατιωτικής εκπαίδευσης ως μιας σύγχρονης επιλογής επαγγελματικής αποκατάστασης με προοπτική.

Το βίντεο απευθύνεται στη νέα γενιά και εστιάζει στις αξίες της γνώσης, της συνεργασίας, της ηγεσίας, της εξέλιξης και της προσφοράς.

Στο ίδιο πλαίσιο, προβάλλεται η διαρκής προσπάθεια αναβάθμισης της ακαδημαϊκής και στρατιωτικής εκπαίδευσης, της σταδιοδρομίας και της μέριμνας στις Ένοπλες Δυνάμεις, με έμφαση στις δυνατότητες εξέλιξης, την προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες αλλά και της υποστήριξης της καθημερινότητας των στελεχών.

Στόχος είναι οι νέοι και οι νέες να γνωρίσουν μια επιλογή σπουδών και σταδιοδρομίας που συνδυάζει γνώσεις, επαγγελματική προοπτική και προσφορά στην Πατρίδα.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Εργοστάσιο drones στη Μαλακάσα εγκαινίασε ο Δένδιας: Αναλυτικά οι γραμμές και δυνατότητες παραγωγής

Στόχος η ετήσια αύξηση παραγωγής drones κλάσης Ι σε τουλάχιστον 10.000, η ετήσια παραγωγή τουλάχιστον 300 drones κλάσης ΙΙ, 300 οχημάτων εδάφους και 300 αντι-drones